Muuta elämäntapasi PYSYVÄSTI- valmennus

Jos olet jo kyllästynyt, kun mikään kokeilemasi keino elämäntapamuutoksen tekemiseen ei auta, et ole saanut muutosta pysyväksi mitenkään. Enää ei huvittaisi edes aloittaa, kun tuntuu, että se on liian rankkaa ja tuleeko siitä kuitenkaan mitään…

TULE kolmen kuukauden Muuta elämäntapasi PYSYVÄSTI- valmennukseen!

Ilmoittaudu valmennukseen tästä!

Valmennus toteutetaan pieryhmässä ja se sisältää:

  • 12 tapaamista ryhmässä (jos et pääse joka kerta osallistumaan, ei hätää, saat käydyn sisällön itsellesi videon muodossa)
  • Tapaamiset maanantaisin klo 17.00.
  • aiheina muun muassa: ravinto, uni, liikunta, stressinhallinta, aktiivisuus, energisyyden lisääminen, ajatusmaailman muuttaminen, makeanhimon vähentäminen/poistaminen
  • valmennuksen tueksi saat lisäksi puhelimeen ladattavan sovelluksen, josta löytyvät päivittäiset tavoitettasi tukevat pienet ja helpot tehtävät, motivaatiovideot, liikuntaohjelmat, helpot kotijumppavideot ja tavoitteiden seuranta: muun muassa uni, ruokapäiväkirja, fiilis, itse tavoitteet ja välitavoitteet, paino ja mitat
  •  Tarjoan valmennukseen  KAUPANPÄÄLISENÄ valmennuksen aluksi tehtävän Firstbeat- hyvinvointianalyysin, joka kertoo, miten hyvin palaudut päivistäsi yöunen aikana, sisältävätkö päiväsi palauttavia hetkiä, mikä on kuntotasosi ja onko liikkumisesi (mittauksen aikana) kuntotasoosi sopivaa vai liian kevyttä tai raskasta. Tätä mittausta käytetään pohjana tavoitesuunnitelmaasi laadittaessa, koska elämäntapamuutoksen ei ole tarkoitus olla yksi kuormittava stressitekijä lisää elämääsi. Firstbeat- hyvinvointianalyysin voi hankkia minulta erikseenkin, sen hinta on 179 € tai kolmen hengen tai isommille porukoille 129 €.

Valmennuksessa lähdetään liikkeelle sinulle tärkeistä asioista ja niiden pohjalta asettamistasi tavoitteista. Tavoitteet kirjataan ylös ja niiden pohjalta luodaan tarkat suunnitelmat tavoitteiden toteutumiseksi.

Miksi ryhmävalmennus?
Ryhmävalmennuksessa on yksi ehdoton piirre yksilövalmennukseen verrattuna. Se on se muu porukka, josta valmennusryhmäsi koostuu. Vertaistuki, asioiden yhdessä läpikäyminen, oivalluksista ja takapakeistakin yhdessä oppiminen, toisten kannustaminen, onnistumisista iloitseminen.

Kolmen kuukauden kokonaishinta on 280 € tai kuukausimaksulla 95 € / kk. Valmennuksen voi maksaa halutessaan myös useammassa osassa.

Tässä valmennuksessa sinulla on minun tukeni vähintään 100 %:sti. Minun ensisijainen tavoitteeni on saada muutkin onnistumaan ja tarjoan vertaistukea, ohjausta, neuvoja, mitä missäkin tilanteessa tarvitaan. Unohtamatta myöskään muiden ryhmäläisten tukea! Ei tarvitse pelätä saavutusten lyttäämistä tai epäonnistumisen ennustamista, koska tässä porukassa kannustetaan muutkin onnistumaan tavoitteissaan!

Tavoitteeseen pääsy vaatii toimintasuunnitelman, joka valmennuksessa tehdään ja jonka etenemistä myös seurataan ja viilataan tarvittaessa.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu valmennukseen tästä!

Muutu energiseksi, nuku hyvin, pääse eroon stressistä ja sokeririippuvuudesta, saavuta pysyvät muutokset.

%d bloggaajaa tykkää tästä: