Nyt ja Tässä- valmennukset

Nyt ja tässä- vuoden pituinen kokonaisvaltainen elämäntapamuutosvalmennus

Kohti oman näköistä elämää, kohti pysyvää muutosta- pilottiryhmävalmennus

Olen Heidi, määrätietoinen ja sinnikäs elämäntapamuutosapurisi!
Laihduttaminen on vaikeaa ja tyssää usein motivaation lopahtamiseen. Yritetään useita kertoja tehdä muutos samalla tavalla kuin aina ennenkin, vaikka se ei silloinkaan ole toiminut. Ja vaikka painoa saadaan pudotettua reilustikin, elämäntavat eivät muutu pysyvästi vaan kuurin loputtua palataan vanhoihin huonoihin tapoihin.
Opetan sinut tekemään pysyviä muutoksia pikkuhiljaa, jotta tällä kertaa onnistut pysyvästi!
Tarjoan hybridivalmennusta, jossa yhdistyvät tapaamiset ryhmän kanssa sekä verkkovalmennus. Motivaatio syntyy, kasvaa ja säilyy vertaistuen sekä valmentajan tuen avulla koko vuoden kestävän valmennuksen ajan. Päivittäiset, lyhyet tehtävät ovat motivoivia ja mielekkäitä. Pääset kokemaan onnistumisen tuntemuksia jatkuvasti.
Käytössäsi on mobiilisovellus, mistä löytyy kaikki valmennuksen materiaalit yhdestä paikasta. Valmennus sisältää lisäksi treenivideoita, reseptejä, verkkolivetapaamisia, motivaatiomaanantait…
Tämä on valmennus, joka sujahtaa elämääsi helposti, enää et voi syyttää edes sitä, että ei ole aikaa. Päivittäin aikaa kuluu alle tunti.
Olen itse taistellut painoni kanssa koko aikuisikäni ja siitä heränneen kiinnostuksen myötä lähtenyt opiskelun kautta etsimään keinoja pysyvään muutokseen. Ymmärrän tilanteesi paremmin kuin hyvin ja haluan sydämestäni auttaa myös sinuakin onnistumaan! Aion myös opiskella koko ajan lisää ja olen enemmän kuin onnellinen kaikista kehitysehdotuksista ja toiveista valmennuksen suhteen. Seuraava valmennus alkaa tammikuussa 2019!

Ota yhteyttä, niin kerron sinulle lisää. Yhteydenotto ei tietenkään sido sinua vielä mihinkään.

Muutu energiseksi, nuku hyvin, pääse eroon stressistä ja sokeririippuvuudesta, saavuta pysyvät muutokset.

%d bloggaajaa tykkää tästä: