syö hyvin, voi hyvin- workshop

Syö hyvin, voi hyvin- workshopit

Ei selkeää suunnitelmaa, mitä milläkin aterialla söisi?
En meinaa keksiä, mitä oikein söisi?
Tulee syötyä niitä samoja ruokia päivästä ja viikosta toiseen.
Mitä oikein söisi välipaloilla, aamupalaksi tai illalla?

Ilman selkeää suunnitelmaa siitä, mitä syöt, teet paljon helpommin ei-niin-terveellisiä valintoja. Ruokailuvälit venyvät pidemmiksi, jos ruokia ei ole alkanut edes miettiä, kun jo kohta olisi ruoka- aika.
Esimerkiksi painonhallinnassa ravinnolla on 70-80 %:n merkitys, joten sillä on väliä, mitä ja miten syöt!

Tule Syö hyvin, voi hyvin- workshoppiin, jossa pääset laatimaan sinulle ja perheellesi viikon ruokalistan. Saat käyttöösi myös muiden workshoppiin osallistuneiden ruokalistat, jolloin saat jo ruokailuihisi suurta vaihtelua! Keskitymme myös kasvisten lisäämiseen ja miten niitä voi lisätä, vaikka ei jostain kasviksista niin välittäisikään.

Workshop koostuu neljästä tapaamiskerrasta, jotka ovat kukin erillisiä kokonaisuuksiaan. Voit osallistua joko yksittäiselle tapaamiskerralle tai kaikille neljälle kerralle. Parhaimman hyödyn ja pysyvämmät muutokset omiin ruokailusuunnitelmiisi saat osallistumalla kaikille neljälle kerralle! Workshopissa tehdään suunnitelmia ruokailujen selkiyttämiseksi ja keskustellaan ruokailuihin, ruokalistoihin ja ruokaan liittyvistä haasteista.

Tapaamiset maanantaisin klo 18.15-n.20 4.3., 11.3., 18.3. ja 25.3. Tapaamisen aluksi ravintoon liittyvä miniluento (15 min), keskustelua luennon aiheesta. Tämän jälkeen ryhdytään töihin ja laaditaan viikon ruokalista, jota pääset toteuttamaan vaikka heti seuraavasta päivästä alkaen. Rakennat workshopissa kätevän kokonaisuuden, joka sisältää ruokalistan, reseptit ja ostoslistan. Nämä pysyvät kätevästi käytössäsi kurssin jälkeenkin!

Kertamaksu 15 €
Neljän kerran maksu 40 €.

Ilmoittautuminen tapaamiskerroille täältä:https://nytjatassa.fi/ilmoittautuminen-syo-hyvin-voi-hyvin-workshopiin/

 

Muutu energiseksi, nuku hyvin, pääse eroon stressistä ja sokeririippuvuudesta, saavuta pysyvät muutokset.

%d bloggaajaa tykkää tästä: